Η νέα καμπάνια από τον καφέ Bristot
< BACK TO LIST

Bristot & ForestView παρουσιάζουν τους “The Wanderers”.

H νέα καμπάνια “The Wanderers” από τον καφέ Bristot και την ForestView είναι ήδη στον αέρα με το πρώτο μεγάλο σε κλίμακα activation, που «γεννήθηκε» και υλοποιείται στην Ελλάδα με local content.
Η συνεργασία των δύο εταιρειών, ξεκίνησε στις αρχές της χρονιάς, με την ForestView να αναλαμβάνει τη στρατηγική επικοινωνίας της Bristot στην Ελλάδα.

Το ταξίδι των Wanderers στον κόσμο του marketing.

To επιτυχημένο rebranding του caffe Bristot έγινε διεθνώς με την υπογραφή «’Ο,τι κάνεις, κάνε το με πάθος» και ήταν το έναυσμα για την νέα καμπάνια “The Wanderers” που στόχο έχει την ενδυνάμωση του brand awareness και του engagement με το ελληνικό κοινό.
Η ενέργεια περιστρέφεται γύρω από τη ζωή 3 ανθρώπων που άκουσαν την καρδιά τους, ακολούθησαν το πάθος τους και άλλαξαν τη ρότα της ζωής τους. Μέσα από τις ιστορίες τους, σκοπός τους είναι να γίνουν έμπνευση, να ενισχύσουν τις προκλήσεις και να μας προσκαλέσουν να ζούμε και να ενεργούμε με γνώμονα το πάθος.
Για την επιλογή των πρωταγωνιστών αξιοποιήθηκαν data και insights, με στόχο να σκιαγραφήσουν τους κατάλληλους πρεσβευτές της υπόσχεσης του brand που θα εμπνεύσουν το κοινό να ταυτιστεί μαζί τους.

Οι πρωταγωνιστές.

Επιλέχθηκαν τρεις χαρισματικοί άνθρωποι, οι οποίοι αν και φαινομενικά είναι διαφορετικοί, στην πραγματικότητα τους ενώνει ένα δυνατό συναίσθημα: Το Πάθος.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει το όραμα του για αλληλεγγύη και προσφορά, με πάθος. Δείτε το video: «Ο Άλλος Άνθρωπος» | The Wanderers.

Η Άντα Λιβιτσάνου, αγαπημένη ηθοποιός με δεκάδες επιτυχημένες τηλεοπτικές συμμετοχές, η οποία τα τελευταία χρόνια κυνηγά το πάθος της στο «Ada’s Little Kitchen», ως cake designer. Δείτε το video: Άντα Λιβιτσάνου | The Wanderers.

Και η Μελίνα Βλάχου, yoga instructor, η οποία με αφορμή ένα δυσάρεστο γεγονός, ανακάλυψε το πάθος της, φτάνοντας για αυτό ακόμα και μέχρι την Ινδία.  Δείτε το video:  Μελίνα Βλάχου | The Wanderers.

Στο wanderers.caffebristot.gr μπορείτε να δείτε όλα τα videos.

Οι πρωταγωνιστές μοιράζονται τις ιστορίες τους και παροτρύνουν το κοινό να μιλήσει για το δικό του πάθος και να το «κυνηγήσει», παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που θα χαρίσει το εισιτήριο για να γίνει το πάθος αυτό πραγματικότητα.

The Wanderers’ Backstage.

Η παραγωγή των videos έγινε σε συνεργασία με τον videographer Άρη Γεωργίου (Cuepoint) ενώ το κλικ της φωτογράφισης έκανε ο Μάριος Θεολόγης (Math Studio).
Προκειμένου να πετύχουμε ρεαλιστική απόδοση στη κινηματογράφηση, η συνέντευξη βασίστηκε σε έναν σκελετό ερωτήσεων που απαντήθηκαν αυθόρμητα, χωρίς καμία σεναριακή παρέμβαση. Επιλέχθηκαν μάλιστα, να γίνουν στο προσωπικό χώρο του κάθε Wanderer ώστε να αποτυπώνεται η προσωπικότητά του και το πάθος του.
Η φωτογράφιση έγινε στο Math Studio, επιλέγοντας μια πιο ιδιαίτερη γωνία λήψης που στόχο έχει να τραβήξει το βλέμμα του χρήστη στο πρόσωπο και τις εκφράσεις των πρωταγωνιστών.

Η ανάπτυξη της καμπάνιας στα μέσα.

Η καμπάνια τρέχει ήδη με δημιουργικό υλικό στα Social Media της Bristot σε Facebook, Instagram, YouTube, native ads αλλά και στα προσωπικά κανάλια των Wanderers.
Στόχος είναι να προσελκύσει κοινό που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με το brand και να δημιουργήσει ένα hub από ανθρώπους που ό,τι κάνουν, το κάνουν με πάθος! Που θα πάρουν τη σκυτάλη από τους πρωταγωνιστές για να εμπνεύσουν και θα κινητοποιήσουν άλλους ανθρώπους με τη σειρά τους για να ακολουθήσουν αυτό που λέει η καρδιά τους.

Ο διευθυντής Marketing της εταιρείας Bristot για την Ελλάδα, Αντώνης Σκουλικάρης, δηλώνει για τη συνεργασία και το αποτέλεσμα: «Η ομάδα της ForestView κατάφερε να δημιουργήσει έναν από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους λογαριασμούς της Bristot ανά τον κόσμο, σε Facebook και Instagram, ενώ η πρόσφατη τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια ενδυνάμωσε την above the line παρουσία του brand στην Ελλάδα. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που στο “πρόσωπο” της ForestView βρήκαμε συνεργάτες που έχουν την ίδια αγάπη για τον καφέ μας, όσο κι εμείς που τον καβουρδίζουμε για πάνω από έναν αιώνα στους Δολομίτες της Βόρειας Ιταλίας.»

Όταν έχεις έναν συνεργάτη γεμάτο όρεξη και πάθος όπως ο καφές Bristot, δεν μπορείς παρά… ό,τι κάνεις, να το κάνεις με πάθος!