Η Frezyderm σε αγορές εξωτερικού μέσω της Amazon.
< BACK TO LIST

H ανάθεση στη ForestView.

H ελληνική εταιρεία Frezyderm παράγει σειρά καινοτόμων καλλυντικών και προϊόντα προσωπικής περιποίησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών τα οποία επάξια ανταγωνίζονται παγκοσμίως. Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της η Frezyderm ανέθεσε στη ForestView, το Marketing & Commerce agency του ομίλου TDG, το σχεδιασμό και ανάπτυξη της παρουσίας της καθώς και τη δημιουργία αγοραστικής ζήτησης στα marketplaces της Amazon.

Η Forestview ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη στρατηγική μελέτη επέκτασης σε 8 νέες γεωγραφικές περιοχές του δικτύου της Amazon στην Ευρώπη, παρέχοντας ανάλυση ανταγωνισμού, χαρτογράφηση και ποσοτικοποίηση των ευκαιριών στις 5 μεγάλες προιοντικές κατηγορίες της εταιρείας.

Το πλήρες φάσμα της υπηρεσίας Marketplace Enablement της ForestView περιλαμβάνει το setup και τη συνολική διαχείριση του λογαριασμού της Frezyderm, την επικοινωνία με την Amazon στο κάθε επιλεχθέν Amazon Marketplace, τη δημιουργία και διαρκή βελτιστοποίηση της παρουσίας της σε πολλαπλές χώρες και γλώσσες, την υποστήριξη των τελικών πελατών όπου αυτό απαιτείται, καθώς και το σχεδιασμό και υλοποίηση του πλάνου προώθησης των προϊόντων της εταιρείας με σκοπό τη δημιουργία και μετατροπή της ζήτησης σε αγορές με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Ο Γιάννης Γκέκας, COO της ForestView δήλωσε: “Η ForestView επιταχύνει την ανάπτυξη εξωστρεφών brands με γνώμονα τις προσδοκίες των καταναλωτών τους. Για ένα κορυφαίο Ελληνικό brand όπως η Frezyderm η επιλογή πανευρωπαϊκής ανάπτυξης μέσω της Amazon ήταν η ενδεδειγμένη κατόπιν της ανάλυσης και ποσοτικοποίησης της ευκαιρίας. Είμαστε υπερήφανοι κάθε φορά που υποστηρίζουμε την εξωστρέφεια Ελληνικών love brands.”

Η υπηρεσία Marketplace Enablement εντάσσεται στην ευρύτερη κατηγορία υπηρεσιών Commerce που παρέχει η ForestView. Περιλαμβάνει επίσης, τη δημιουργία καναλιού απευθείας πωλήσεων (Direct to Consumer) για brands, καθώς και υπηρεσίες για την αύξηση του μεριδίου ψηφιακού ραφιού και αγοράς ενός brand στο περιβάλλον των μεγάλων τοπικών e-retailers (e-Retail Enablement).