Η ForestView στο ετήσιο TDG Strategy Event.
< BACK TO LIST

Energy: The Power to Act

Στην ετήσια εκδήλωση στρατηγικής της TDG (Think Digital Group) συμμετείχαν 230 εργαζόμενοι όπου ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο στην Πάτρα, και έζησαν στιγμές γεμάτες δράση. 

Το φετινό θέμα  ‘Energy: The Power to Act’ μιλά για την ατομική μας ικανότητα να κατανοούμε και να διαχειριζόμαστε τα προσωπικά μας επίπεδα ενέργειας για να φτάσουμε στην προσωπική ολοκλήρωση, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της TDG, Οδυσσέας Ντότσικας.  

Μίλησε επίσης για τη συνεργατική μας ικανότητα ως ομάδες, να αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συλλογική μας ενέργεια για τους κοινούς μας στόχους. Και για την κοινωνική μας ευθύνη ως πολίτες και εταιρείες να διατηρήσουμε και να ανανεώσουμε την ενέργεια του πλανήτη μας για το μέλλον των παιδιών μας. 

 Η ForestView ήταν φυσικά εκεί για 2 συναρπαστικές ημέρες με παρουσιάσεις, ομιλίες, case studies και δραστηριότητες team building που σχεδιάστηκαν για να εμπνεύσουν, να παρακινήσουν και να ενεργοποιήσουν για δράση.

Οι «ForestView thinkers» συμμετείχαν σε συζητήσεις σχετικά με τις νέες προκλήσεις του ecommerce και του εμπορίου συνολικά στην post pandemic εποχή, τη σημαντικότητα του customer experience και της omnichannel στρατηγικής και τις επιπτώσεις της παρατεταμένης κρίσης (cost of living crisis). 

Με έμφαση στη συνεργασία και την καινοτομία, ήταν μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούμε βασικά συμπεράσματα για τη χρονιά που πέρασε και να συζητήσουμε τις πρωτοβουλίες της εταιρίας για περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση των υπηρεσιών της στο Commerce Marketing για τα επόμενα χρόνια. 

Energy: The Power to Act

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προσκεκλημένους ομιλητές μας:

Αλέξανδρο Ρούστα (General Manager YOU.gr), Κατερίνα Χατζηνικόλα (Managing Director Vechro Paints), Νίκο Σαλπιγγίδη (Alumil Group Director of Innovation) για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και τις σκέψεις που μοιράστηκαν μαζί μας οι οποίες ενεργοποιούν και εμπνέουν “seeing the forest for the tree”.  

Το TDG Strategy Event πυροδότησε για άλλη μια χρονιά ένα ανανεωμένο αίσθημα εξέλιξης και συνεργασίας. 

Καθώς προχωράμε στο 2023, είναι σαφές ότι η δύναμη της συλλογικής ενέργειας και δράσης θα συνεχίσει να οδηγεί την επιτυχία της εταιρείας. 

Διαβάστε επίσης 

Commerce Marketing Trends 2023   || eVolution Awards