Ο Γιάννης Γκέκας νέος Managing Director της ForestView
< BACK TO LIST

Ενδυναμώνεται και η εμπορική ομάδα της εταιρείας.

Ο Γιάννης Γκέκας αναλαμβάνει Managing Director της ForestView, εταιρείας του Think Digital Group (TDG). Η ForestView, η οποία δραστηροποιείται από το 2011 στο χώρο του Digital Marketing, έχοντας λάβει σειρά διακρίσεων, αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα και ολοκληρωμένα Marketing & Commerce agency της χώρας. Σχεδιάζει και υλοποιεί marketing πλάνα που επηρεάζουν το σύνολο του καταναλωτικού ταξιδιού, επιτυγχάνοντας την ανάπτυξη των brands με τα οποία συνεργάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Ο Γ. Γκέκας, με 15ετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και καινοτομίας, έχει εργαστεί ως management consultant σε μεγάλα business and digital transformation projects σε εταιρείες συμβούλων του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως επίσης και ως senior executive σε IT & Telecommunication projects για τη Huawei Global HQ, για εταιρείες του ομίλου Deutsche Telekom σε Ευρώπη και Αμερική και του ομίλου France Telekom σε Ευρώπη και Αφρική. Είναι κάτοχος MBA από το Imperial College Business School του Λονδίνου. Από το 2019 έχει ενταχθεί στην ομάδα της ForestView ως Chief Innovation και στη συνέχεια ως Chief Operating Officer.

Την εμπορική ομάδα της εταιρείας συνθέτουν οι Αλίν Μπαρδισμπανιάν, Chief Growth Officer με κύρια ευθύνη την εξωστρέφεια της εταιρείας και τη στρατηγική συμβουλευτική των πελατών, Κώστας Καμπάκης, Client Partnerships Director, υπεύθυνος για το ευρύ portfolio Integrated Marketing υπηρεσιών (Brand Strategy, CX Management, Creative, Media Activation) και Στέλιος Κοσμίδης, Client Partnerships Director, υπεύθυνος για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Commerce (Amazon Activation, e-Retail Media, e-Shops).