Η Frezyderm σε αγορές εξωτερικού μέσω της Amazon.

H ανάθεση στη ForestView.

Tuesday 29 March 2022

H ελληνική εταιρεία Frezyderm παράγει σειρά καινοτόμων καλλυντικών και προϊόντα προσωπικής περιποίησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών τα οποία επάξια ανταγωνίζονται παγκοσμίως.  


Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της η Frezyderm ανέθεσε στη ForestView, το Marketing & Commerce agency του ομίλου TDG, το σχεδιασμό και ανάπτυξη της παρουσίας της καθώς και τη δημιουργία αγοραστικής ζήτησης στα marketplaces της Amazon


Η Forestview ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη στρατηγική μελέτη επέκτασης σε 8 νέες γεωγραφικές περιοχές του δικτύου της Amazon στην Ευρώπη, παρέχοντας ανάλυση ανταγωνισμού, χαρτογράφηση και ποσοτικοποίηση των ευκαιριών στις 5 μεγάλες προιοντικές κατηγορίες της εταιρείας.  


Το πλήρες φάσμα της υπηρεσίας Marketplace Enablement της ForestView περιλαμβάνει το  setup και τη συνολική διαχείριση του λογαριασμού της Frezyderm, την επικοινωνία με την Amazon στο κάθε επιλεχθέν Amazon Marketplace, τη δημιουργία και διαρκή βελτιστοποίηση της παρουσίας της σε πολλαπλές χώρες και γλώσσες, την υποστήριξη των τελικών πελατών όπου αυτό απαιτείται, καθώς και το σχεδιασμό και υλοποίηση του πλάνου προώθησης των προϊόντων της εταιρείας με σκοπό τη δημιουργία και μετατροπή της ζήτησης σε αγορές με τον πιο αποδοτικό τρόπο. 


Ο Γιάννης Γκέκας, COO της ForestView δήλωσε: “Η ForestView επιταχύνει την ανάπτυξη εξωστρεφών brands με γνώμονα τις προσδοκίες των καταναλωτών τους. Για ένα κορυφαίο Ελληνικό brand όπως η Frezyderm η επιλογή πανευρωπαϊκής ανάπτυξης μέσω της Amazon ήταν η ενδεδειγμένη κατόπιν της ανάλυσης και ποσοτικοποίησης της ευκαιρίας. Είμαστε υπερήφανοι κάθε φορά που υποστηρίζουμε την εξωστρέφεια Ελληνικών love brands.”    


Η υπηρεσία Marketplace Enablement εντάσσεται στην ευρύτερη κατηγορία υπηρεσιών Commerce που παρέχει η ForestView. Περιλαμβάνει επίσης, τη δημιουργία καναλιού απευθείας πωλήσεων (Direct to Consumer) για brands, καθώς και υπηρεσίες για την αύξηση του μεριδίου ψηφιακού ραφιού και αγοράς ενός brand στο περιβάλλον των μεγάλων τοπικών e-retailers (e-Retail Enablement).  

 

 

 

More News / Insights

See all >
Tuesday 17 May 2022

«Ό,τι κάνεις, κάνε το με πάθος»

Friday 08 April 2022

Amazon - εξωστρέφεια για τα Ελληνικά Brands.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Learn More