Οι πιο YOU Χριστουγεννιάτικες στιγμές, στην ώρα τους, χάρη στο you.gr!
< BACK TO LIST

Τα δώρα θα είναι κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τη σωστή στιγμή.

Οι γιορτές είναι εποχή δώρων για όλους τους αγαπημένους μας και παράλληλα εποχή αυξημένου όγκου παραγγελιών και ενδεχόμενες καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης.

Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια μας για το You.gr αναδεικνύει την τεχνολογική υπεροχή του ώστε να μην μείνει κανείς φέτος χωρίς το δώρο του!

Το you.gr είναι το πρώτο eshop στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το σύστημα Good-to Person της Autostore. Ένα πρωτοποριακό σύστημα logistics το οποίο «αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα διαχείρισης των προϊόντων, εξασφαλίζοντας, ακριβέστερες και πιο άμεσες παραδόσεις των παραγγελιών». 

Έτσι λοιπόν… ακολουθώντας την «παράξενη» πορεία των ρομπότ του Autostore, το κοινό μαθαίνει για το μαγειρικό ταλέντο της Ναταλίας, την πρώτη παιχνιδομηχανή του Κώστα και τα δώρα του Άι Βασίλη σε δυο δίδυμα! Ολοι θα ανοίξουν τα δώρα στη ώρα τους και θα απολάυσουν τις πιο YOU Χριστουγεννιάτικες στιγμές τους!

Την παραγωγή ανέλαβε η Norrogroup με Executive Producer τον Κωνσταντίνο Καρυάτη, Producer τον Σάββα Χουλιάρα και Director τον Τάσο Φύτρα.