«Για τις πιο YOU στιγμές σου»
< BACK TO LIST

Νέα διαφημιστική καμπάνια για το you.gr, με την υπογραφή της ForestView.

Στη ForestView ανατέθηκε ο λογαριασμός του you.gr μετά από διαδικασία διαγωνισμού.

Η πρεμιέρα της νέας μας συνεργασίας γίνεται με τη διαφημιστική καμπάνια του you.gr «Για τις πιο YOU στιγμές σου!», με στόχο να επανασυστήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα ως τον κορυφαίο προορισμό, για όσους αναζητούν έξυπνες λύσεις που κάνουν καλύτερη την κάθε μας στιγμή.

Η δημιουργική ιδέα «Για τις πιο YOU στιγμές σου!», έχει ως στόχο να αναδείξει τις πολλαπλές μας πλευρές και επιθυμίες.

Όλοι στη καθημερινότητά μας κάνουμε και απολαμβάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα και η τεχνολογία αποτελεί το μέσο για να απολαύσουμε την κάθε μας στιγμή στο μέγιστο, τον τρόπο να εξυπηρετήσουμε όλα αυτά τα «είμαι» και τα «θέλω» που συνθέτουν την προσωπικότητα μας, το κάθε μας YOU!

«Για τις πιο YOU στιγμές σου!»

Ο δικός μας, Γεράσιμος Κατεβάτης, Executive Creative Director, δήλωσε: 

«Ζούμε μια ζωή αρκετά απαιτητικήΗ δημιουργική ιδέα εστιάζει στο you.gr ως τον προορισμό που μας φέρνει σε επαφή με τις μικρές ή μεγάλες στιγμές, που μπορεί κανείς να είναι ο εαυτός του, απολαμβάνοντάς τες στο μέγιστο».

To you.gr ανήκει στον Όμιλο Quest και είναι ένα αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα που παρέχει τις κορυφαίες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας, για το σπίτι ή το γραφείο, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου lifestyle σε smart home, smart ηλεκτρικές συσκευές, sports & fitness, gaming και επικοινωνία.